Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A Proteinoutlet.com blog-jában kicsit mélyebben olvashattok a táplálékkiegészítő gyártás világáról. Nem a termékekről fogunk ódákat zengeni, se szupertitkos edzéstervekkel nem traktálunk. Miből készülnek a termékek? Hogyan? Mit takar a jó minőség? Hogyan árazzák be a termékeket a piacon? Ilyen és ehhez hasonló témákat vonultatunk fel, hogy tisztább képet kapjanak az érdeklődők erről a túlzsúfolt piacról. 
Egyedül vs párban edzés

Egyedül vs párban edzés

2023. 01. 27. 10:05:39

A legtöbben úgy vannak vele, hogy valakivel együtt szenvedni edzésen sokkal jobb, mint mindezt magányosan tenni. Különösen az elején van ez így, amikor még mindenki rutintalan, de akkor is jobb többen rutintalannak lenni. Azonban a párban edzés idővel nem biztos, hogy egyenes út a sikerhez, sőt…

Mennyire kell érteni a testépítéshez ahhoz, hogy elkezdhessünk edzeni?

Mennyire kell érteni a testépítéshez ahhoz, hogy elkezdhessünk edzeni?

2023. 01. 24. 11:04:26
Manapság már töméntelen mennyiségű információ érhető el a különböző gyakorlatokról, edzésmódszerekről, a táplálkozásról, és mindenféle edzéssel kapcsolatos dologról. Vajon mennyire kell tájékozottnak lenni, mielőtt belevágunk ebbe az egészbe? Valóban szükség van az összes alma megevésére a mindent tudás fájáról?
Új év, új emberek az edzőteremben - Edzőtermi etikett

Új év, új emberek az edzőteremben - Edzőtermi etikett

2023. 01. 20. 11:13:13

Beköszöntött az újév, és a masszív évvégi vakulásig zabálásból származó mély bűntudattól fellelkesedve megérkeztek az edzőtermekbe az új és örök visszatérő sportolni vágyók. Ez önmagában dicséretes, mindenkinek sok kitartást és jó eredményeket kívánok. Azonban ez a hullám azt jelenti, hogy nagyon sokan vagyunk egyszerre a terembe, és ezért beszélnünk kell az edzőtermi viselkedés néhány alapvetéséről, hogy mindenki kihozhassa az edzéséből a legtöbbet úgy, hogy közben nem gyúrjuk el mások elől a lehetőséget. Íme néhány tanács, ami abban segít, hogy ne vívjuk ki senki ellenszenvét, és ne rontsuk el a napját.

Tömegnövelő készítmények az egészség szolgálatában

Tömegnövelő készítmények az egészség szolgálatában

2022. 11. 09. 11:00:00

Tudtad, hogy a tömegnövelő készítmények előnyei nem csupán az izomtömeg tényleges növelésében mutatkoznak meg? Az izom energiát fogyaszt, a nagyobb izom pedig hozzájárul ahhoz, hogy szervezetedben kisebb eséllyel rakódjon le a bevitt energia zsír formájában. A csontsűrűség növelése is elérhető azzal, ha a megfelelő mennyiségű izmot szedsz magadra. De miként lehetséges ez? Elég az étrend helyes összeállítása? A szakemberek azon az állásponton vannak, hogy a fehérjét és szénhidrátot egyaránt tartalmazó tömegnövelő hozzájárulhat céljaid eléréséhez.

A legjobb táplálékkiegészítők edzéshez II. rész

A legjobb táplálékkiegészítők edzéshez II. rész

2022. 12. 07. 15:57:16

Az előző cikkünkben bemutattuk, hogy melyik az három leghasznosabb táplálékkiegészítő, amikkel kihozhatod magadból a maximumot. Reméljük, hogy már be is építetted őket a rutinodba! Most pedig folytatjuk néhány szintén nélkülözhetetlen termékkel, amelyek elengedhetetlenek a fejlődéshez.

A legjobb táplálékkiegészítők edzéshez I. rész

A legjobb táplálékkiegészítők edzéshez I. rész

2022. 11. 07. 16:46:42

Elhatároztad, hogy szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Nagyszerű döntés! A megfelelően összeállított étrend és edzésterv után szükséged lesz jól kiválasztott táplálékkiegészítőkre is, hogy megadd a testednek a fejlődéshez szükséges összes tápanyagot. Azonban nagyon könnyű elveszni a kiegészítők között, ha nincsen meg a kellő alapismeretünk a témában.

A leghatékonyabb nyújtás típusok: Mi a legjobb technika?

A leghatékonyabb nyújtás típusok: Mi a legjobb technika?

2022. 10. 25. 10:37:54

A nyújtás a legfontosabb eleme az edzés lezárásának. A nyújtásnak többféle formája létezik, ebben a cikkben pedig bemutatjuk a leghatékonyabb típusokat, amelyeket mindenképpen érdemes alkalmazni egy megterhelő edzés után.

Mit várhatsz a tesztoszteron fokozó készítményektől?

Mit várhatsz a tesztoszteron fokozó készítményektől?

2022. 07. 13. 12:00:00
A tesztoszteron fokozó készítmények szerepe elsősorban az edzés intenzitásában, hatékonyságában játszanak szerepet. Alapvetően érdemes tudni, hogy a tesztoszteron a legfontosabb férfi hormon, ami a nemi teljesítményben, a haj és a szőrzet alakulásában, valamint a magabiztosságban és a férfias viselkedésben egyaránt szereppel bír. Ugyanakkor nem mehetünk el a sport során a teljesítmény fokozása mellett sem, hiszen ennek előnyeit az elért eredményekben mérheted.
Csúcsnyomás

Csúcsnyomás

2022. 08. 11. 12:04:38
Essen néhány szó mindenki kedvencéről, az 1 ismétléses maximum nyomásról. Széleskörben elfogadott vélemény, hogy minél többel nyom valaki fekve, annál nagyobb bikának minősül.
A motiváció

A motiváció

2022. 07. 11. 14:08:55

Sokat lehet olvasni a különböző edzés technikákról, és számtalan cikk szól a helyes táplálkozásról. Érdekes módon a legfontosabb és nélkülözhetetlen tényezőről a motivációról annál kevesebb szó esik.