Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A Proteinoutlet.com blog-jában kicsit mélyebben olvashattok a táplálékkiegészítő gyártás világáról. Nem a termékekről fogunk ódákat zengeni, se szupertitkos edzéstervekkel nem traktálunk. Miből készülnek a termékek? Hogyan? Mit takar a jó minőség? Hogyan árazzák be a termékeket a piacon? Ilyen és ehhez hasonló témákat vonultatunk fel, hogy tisztább képet kapjanak az érdeklődők erről a túlzsúfolt piacról. 
Miért ilyen olcsó?

Miért ilyen olcsó?

2022. 01. 19. 15:15:31

Mind a mai napig akadnak szkeptikusok, akik nem értik, miért ilyen olcsók a termékeink, és a minőségük miatt aggódnak. Szeretném néhány mondatba leírni, hogy mik is a fő okai annak, hogy termékeinket ilyen kedvező áron tudjuk kínálni.

Néhány érdekesség a fehérjékről

Néhány érdekesség a fehérjékről

2021. 09. 06. 14:43:39

                Tudom a fehérje témakör már mindenkinek lerágott csont, és mindenki tudja hányas a kabát. Azonban mi egy kicsit másfelől közelítjük meg ezt a kérdést, mégpedig a gyakorlati felhasználás felől. A végső konklúzió az lesz, hogy nemkell a legdrágább fehérjét megvenni, viszont rendesen kell fogyasztani annak, aki szeretne valamiféle eredményt elérni. Akit ez átfogóbban érdekel, azoknak készült ez a cikk.

Termékfejlesztés

Termékfejlesztés

2021. 08. 25. 14:37:00

Hogy (nem) készül egy új termék?

                Sokan úgy gondolják, hogy egy szupertitkos intézetben 50 emelettel a föld alatt tudósok hadserege azon dolgozik, hogy újabbnál újabb szupertermékeket hozzanak létre. Aztán jönnek az állat majd emberkísérletek, amiken ha mind átment az új csodaszer, akkor piacra dobják. Nos a valóság nem ez.

 

Gyártási többlet optimalizálás – Gyári készlet

Gyártási többlet optimalizálás – Gyári készlet

2021. 08. 11. 13:15:40
Nyilvánvalóan egy tökéletesen működő gyárnak, állandó termelés mellett nem volna szabad többletet termelnie. Hiszen minden gyárban maradó termék veszteség. Akkor talán nem értenek a gyártáshoz, és azért? Természetesen nem erről van szó. Akkor hogy is van ez?
Táplálék kiegészítők és a minőség!

Táplálék kiegészítők és a minőség!

2021. 07. 27. 12:02:19

Bizonyára sokszor olvastátok már a következőket:

Cégünk a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek szabályozásában dolgozik, mint HACCP, GMP, FDA, HALLAL, KOSHER, ISO 9001 és ISO 22000. Ez biztosítja, hogy legjobb minőségű, ellenőrzött alapanyagok kerülhetnek, magas higiénés körülmények között a termékbe. Folyamatos minőségellenőrzés biztosítja a termékek magas színvonalát, és állandóságát.

Vajon pontosan mit jelent ez? Elmagyarázzuk mindenki számára érthető formában.