Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

A Proteinoutlet.com blog-jában kicsit mélyebben olvashattok a táplálékkiegészítő gyártás világáról. Nem a termékekről fogunk ódákat zengeni, se szupertitkos edzéstervekkel nem traktálunk. Miből készülnek a termékek? Hogyan? Mit takar a jó minőség? Hogyan árazzák be a termékeket a piacon? Ilyen és ehhez hasonló témákat vonultatunk fel, hogy tisztább képet kapjanak az érdeklődők erről a túlzsúfolt piacról. 
Mit várhatsz a tesztoszteron fokozó készítményektől?

Mit várhatsz a tesztoszteron fokozó készítményektől?

2022. 07. 13. 12:00:00
A tesztoszteron fokozó készítmények szerepe elsősorban az edzés intenzitásában, hatékonyságában játszanak szerepet. Alapvetően érdemes tudni, hogy a tesztoszteron a legfontosabb férfi hormon, ami a nemi teljesítményben, a haj és a szőrzet alakulásában, valamint a magabiztosságban és a férfias viselkedésben egyaránt szereppel bír. Ugyanakkor nem mehetünk el a sport során a teljesítmény fokozása mellett sem, hiszen ennek előnyeit az elért eredményekben mérheted.
Csúcsnyomás

Csúcsnyomás

2022. 08. 11. 12:04:38
Essen néhány szó mindenki kedvencéről, az 1 ismétléses maximum nyomásról. Széleskörben elfogadott vélemény, hogy minél többel nyom valaki fekve, annál nagyobb bikának minősül.
A motiváció

A motiváció

2022. 07. 11. 14:08:55

Sokat lehet olvasni a különböző edzés technikákról, és számtalan cikk szól a helyes táplálkozásról. Érdekes módon a legfontosabb és nélkülözhetetlen tényezőről a motivációról annál kevesebb szó esik.

A valódi ok, hogy miért nem fejlődsz

A valódi ok, hogy miért nem fejlődsz

2022. 06. 17. 10:41:00

Soha nem volt olyan népszerű, és széles körben elterjedt a testépítés, mint napjainkban. Természetesen ettől nem lesz könnyebb a sport. Lehet, hogy ezek az általános hibák szabnak gátat a fejlődésednek?

 

                Régebben leginkább a fiatalok körében volt elterjedt a testépítés. Mára ez nagyon sokat változott! Sokkal többen akarnak eredményeket elérni, de bizony gyakran nem sikerül elérni a kívánt célt.

                Ha keményen edzel, de ennek ellenére se érsz el fejlődést, akkor lehet, hogy ezen hibákba futottál bele.

Kis változtatások

Kis változtatások

2022. 06. 08. 15:32:15
Múlt héten találkoztam életemben először az élő legendával Dorian Yates-el. Mivel nagyon sűrű volt a programunk, nem jutott kellő idő szakmázásra, ezért abban maradtam vele, hogy mostantól kapcsolatba maradunk, és kitárgyaljuk az edzés fortélyait, így a jövőben útmutatást olvashattok egyenesen a mestertől.
Miért ilyen olcsó?

Miért ilyen olcsó?

2022. 01. 19. 15:15:31

Mind a mai napig akadnak szkeptikusok, akik nem értik, miért ilyen olcsók a termékeink, és a minőségük miatt aggódnak. Szeretném néhány mondatba leírni, hogy mik is a fő okai annak, hogy termékeinket ilyen kedvező áron tudjuk kínálni.

Néhány érdekesség a fehérjékről

Néhány érdekesség a fehérjékről

2021. 09. 06. 14:43:39

                Tudom a fehérje témakör már mindenkinek lerágott csont, és mindenki tudja hányas a kabát. Azonban mi egy kicsit másfelől közelítjük meg ezt a kérdést, mégpedig a gyakorlati felhasználás felől. A végső konklúzió az lesz, hogy nemkell a legdrágább fehérjét megvenni, viszont rendesen kell fogyasztani annak, aki szeretne valamiféle eredményt elérni. Akit ez átfogóbban érdekel, azoknak készült ez a cikk.

Termékfejlesztés

Termékfejlesztés

2021. 08. 25. 14:37:00

Hogy (nem) készül egy új termék?

                Sokan úgy gondolják, hogy egy szupertitkos intézetben 50 emelettel a föld alatt tudósok hadserege azon dolgozik, hogy újabbnál újabb szupertermékeket hozzanak létre. Aztán jönnek az állat majd emberkísérletek, amiken ha mind átment az új csodaszer, akkor piacra dobják. Nos a valóság nem ez.

 

Gyártási többlet optimalizálás – Gyári készlet

Gyártási többlet optimalizálás – Gyári készlet

2021. 08. 11. 13:15:40
Nyilvánvalóan egy tökéletesen működő gyárnak, állandó termelés mellett nem volna szabad többletet termelnie. Hiszen minden gyárban maradó termék veszteség. Akkor talán nem értenek a gyártáshoz, és azért? Természetesen nem erről van szó. Akkor hogy is van ez?
Táplálék kiegészítők és a minőség!

Táplálék kiegészítők és a minőség!

2021. 07. 27. 12:02:19

Bizonyára sokszor olvastátok már a következőket:

Cégünk a legmagasabb minőségbiztosítási rendszerek szabályozásában dolgozik, mint HACCP, GMP, FDA, HALLAL, KOSHER, ISO 9001 és ISO 22000. Ez biztosítja, hogy legjobb minőségű, ellenőrzött alapanyagok kerülhetnek, magas higiénés körülmények között a termékbe. Folyamatos minőségellenőrzés biztosítja a termékek magas színvonalát, és állandóságát.

Vajon pontosan mit jelent ez? Elmagyarázzuk mindenki számára érthető formában.