Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért ilyen olcsó?

Miért ilyen olcsó?

Mind a mai napig akadnak szkeptikusok, akik nem értik, miért ilyen olcsók a termékeink, és a minőségük miatt aggódnak. Szeretném néhány mondatba leírni, hogy mik is a fő okai annak, hogy termékeinket ilyen kedvező áron tudjuk kínálni.

A gyártási többlet termékeknél nem a termékeken lévő profit a fő szempont. A gyár érdeke leginkább az, hogy ne kelljen raktározni azokat a termékeket, amiket valamilyen okból nem vittek el a megrendelők. (Ez az ok leggyakrabban a covid járvány miatti gazdasági helyzet változás.)

Ne tévesszen meg senkit a csomagolás. Nem attól lesz egy termék jó és hatékony, mert a grafikusok rengeteg időt töltöttek a termék design-jának elkészítésével. A gyógyszerek esetében például a létező legszerényebb csomagolásba vannak a termékek, ott is mindenki tudja, hogy a hatás a lényeg, nem pedig a külcsíny.

A mi termékeink esetében több oka van a termékek szerény csomagolásának. Az egyik, hogy amikor másik márka termékeit áruljuk, akkor nem értékesíthetjük ugyanabba a csomagolásba a terméket, mint az eredeti, mivel nem a miénk a márkanév, valamint komoly érdekütközés lenne akkor ha a gyártó weboldalán a termékek mondjuk 9 ezer forintba kerülnek, nálunk meg 4 ezerbe…

  A következő ok, hogy a koronavírus járvány miatt sok csomagolóanyag beszerzése vált nehézkessé, a legtöbb dologra van hogy heteket, hónapokat kell várni.

 A címkéken mi kizárólag a beltartalommal kapcsolatos információkat tűntetjük fel. Nem használunk letisztult vagy csilivili grafikai elemeket, mivel nem márkát akarunk építeni, csak a gyári készleteket optimalizálni.

                A legfőbb oka, hogy így néznek ki a termékek, az a költséghatékonyság. Úgy gondoljuk, hogy a termékek csomagolását nem fogja senki se megenni, se elrakni későbbre, hogy majd egyszer jó lesz valamire. Ez egy folyamatosan fogyó termék, ahol megkerestük a lehető legköltséghatékonyabb csomagolási formákat, és azokat használjuk. Minden ilyen intézkedés egy célt szolgál, hogy a termékek a lehető legjobb áron juthassanak el a fogyasztókhoz. A minimális árrés, a minimális csomagolási és tervezési költség, valamint a drága reklámozás elhagyása vezet oda, hogy több ezer forinttal olcsóbb nálunk például a fehérje, mint más oldalakon.