Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakori kérdések

Hány éves kortól fogyaszthatók termékeink?

Termékeink fogyasztását 18 éves kortól ajánljuk.

Miért vannak ilyen jó áron a termékek?

Ahogyan azt a bemutatkozásunkban is olvashatta, termékeink a gyártási folyamatok során keletkezett kitűnő minőségű többlet anyagok, melyek nem kerültek design csomagolásba. Gyári kiszerelésükből adódóan jóval a piaci ár alatt megvásárolhatóak.

Mennyi idő alatt érkezik meg a rendelésem?

Munkanapon a 12:00-ig leadott rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, a 12:00 után leadott rendeléseket 2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak*. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez átlag 3-5 munkanapot jelent.

Tudok kártyával fizetni a futárnál?

Igen.

Kapok értesítést róla melyik nap szállítják?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Hogyan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?

Amint átadtuk szerződött futárszolgálati partnerünknek a csomagodat, e-mailben küldünk egy értesítést, amiben lesz egy csomagszám, mellyel nyomon követheted a rendelésed útját partnerünk (GLS) weboldalán.

Tudok-e utánrendelni egy adott termékből?

Tekintetbe véve, hogy kifutó termékeket árulunk, így a készleteink folyamatosan változnak. Árucikkeink a készlet erejéig tartanak, ha elfogy nincs lehetőség újra rendelésre.

Nem vagy otthon egész nap? Kérd a csomagpontra!

Válassz több, mint 650 csomagpont közül és vedd át a rendelésed, amikor kényelmes! A csomagpont maximum 5 napig tarja a csomagod, úgyhogy siess! 
A csomagpontok listáját itt találod: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses