Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk?

A Cupy Kft. fő profilja a különböző nagy táplálékkiegészítő gyártók felkeresése és gyári készletének beszerzése.

Az egészség megőrzés jövőjét a táplálékkiegészítőkben látjuk.

Hisszük, hogy mindenki számára elérhetővé kell tennünk a minőségi tápanyagokat, ezért létrehoztuk a Protein Outletet.

Évtizedek óta ismerjük és követjük a hazai és a világ sport-táplálékkiegészítő szereplőit, piaci trendjeit. Pontosan látjuk, hogy azok, akiknek fontos az egészségük, az edzettségük, a sportteljesítményük fokozása, brutális összegeket költenek havi szinten arra, hogy mindent beszerezhessenek, amire szükségük van.

A mi áraink lehetővé teszik, hogy kevesebb pénzért masszívabb tartalmat kapj!

Hogyan csináljuk?

A bérgyártási folyamatok igen összetettek. Amikor egy vállalkozó fejében megszületik egy termék ötlet, hatalmas beruházást jelentene egyetlen termék vagy akár termékcsalád miatt megvásárolni egy komplett gyárat. Gyakori eljárás az, hogy a brand tulajdonosa leszerződik egy magas technológiai felszereltséggel rendelkező gyárral, aki a megálmodott termékét előírásoknak megfelelően kifejleszti és legyártja. Ezek vagyunk mi. A táplálékkiegészítők piaca egy extrém dinamikusan fejlődő iparág.

A gyártósorok folyamatosan pörögnek, nincs megállás, és szinte minden gyártási folyamat során keletkezik pár raklap többlet, úgynevezett „gyári többlet”, ami már nem kerül lecsomagolásra az adott brand címkéjével, de beltartalmilag 100%-ig azonos azzal.

Minden termék, amit a webshopban találsz limitált mennyiség, nem kerül újbóli legyártásra, éppen ezért a termékek árai is egy kiárusításénak megfelelőek. Értsd úgy, hogy árak szempontjából nálunk folyamatos a készletkisöprés!

Mivel gyári többlet készleteket szerzünk be, elég sokat le tudunk faragni a bolti árakból. A termékek ára jóformán csak az alapanyagot, a gyártási költségeket, és egy teljesen alap csomagolási díjat tartalmaz. Onnantól kezdve, hogy egy töltet már egy márkanévhez kapcsolható, rengeteg extra disztribútori költség rakódik rá, hogy a piaci versenyben sikeresen továbbértékesíthető legyen. Na, ebből a versenyből maradunk mi ki! A Protein Outlet Factory webshopban mindenféle, a brandekhez tartozó franchise és továbbértékesítési díj, látványos csomagolóanyag és extra marketing költségek nélkül kapod meg tisztán a minőségi hatóanyagokat.