Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DORIAN YATES NUTRITION - JOINT SUPPORT - 90tabs

12.990 Ft
Menny.:db
A RENEW Joint Support egy prémium minőségű MSM és Glükozamin HCL vagy Glükozamin Hidroklorid alapú ízületi formula, amely négy vegetáriánusbarát, bioaktív, kutatás által igazolt és védjeggyel ellátott összetevő valamint 15 µg D-vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazza, hogy hozzájáruljon az egészséges csontok fenntartásához.
12.990 Ft
Menny.:db

Leírás

RENEW Joint Support egy prémium minőségű MSM és Glükozamin HCL vagy Glükozamin Hidroklorid alapú ízületi formula, amely négy vegetáriánusbarát, bioaktív, kutatás által igazolt és védjeggyel ellátott összetevő valamint 15 µg D-vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazza, hogy hozzájáruljon az egészséges csontok fenntartásához.

MIÉRT HASZNÁLJ ÍZÜLETVÉDŐT?

Mind az ízületek, mind a csontok egészségét támogatja.

Lassítja az ízületek kopását

Erős gyulladáscsökkentő hatás

Vegetáriánusbarát

Fontos, hogy átfogóan gondolkodjunk az ízületvédő kiválasztásánál, „nézd a nagyobb képet”. Tudod, hogy az egyik testrész hogyan hat a másikra, az antagonista izomcsoportok jó példa erre, nem tudod megdolgoztatni a bicepszeket anélkül, hogy ne hatnál a tricepszre. Fontold meg, hogy az ízületvédő étrend kiegészítő nem csak az ízületi kötőszövetre (szalagok és ínak), hanem magára a csontra is hatással van. Nem lehet mozgósítani egy ízületet anélkül, hogy ne hatna az izomra tolással vagy húzással.

RENEW Joint Support gondosan választja ki azokat az összetevőket, amelyek szinergikusan és halmozottan jótékony hatással vannak az ízületekre a kötőszövettől egészen a csontokig. Lehet, hogy benned vannak a legerősebb szalagok és ínak, de ha ezek kifejtik erejüket és húzzák a gyenge csontokat, annak biztosan sérülés lesz a vége.

Ez az oka annak, hogy a D-vitaminnal egészítettük ki ízületi készítményünk, ami az a szerves összetevő, amely túl gyakran hiányzik más ízületi kiegészítőkből. A glükózamin-HCl 99%-os tisztaságú, így a glükózamin-szulfáttal összehasonlítva koncentráltabb és erősebb. A glükózamin-HCl klinikai vizsgálatokban kimutatta, hogy csökkenti az ízület kopását, vagy hatékonyabban regenerálja az ízületeket. Számos forrás állítja, hogy a glükózamin képes lehet lassítani az ízületek elhasználódását sportolók esetében.

Tápanyagtáblázat

 Ingredients

Per Tablet

Per Serving

NRV per Serving (%)

MSM (Methylsulfonylmethane)

334mg

1000mg

-

Glucosamine HCl (Vegan no allergens)

334mg

1000mg

-

Palmitoylethanolamide (PEA)

133.33mg

400mg

-

Vitamin D  (as Cholecalciferol)

5µg

15 µg

300

Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Útmutató megjegyzés

Ez a termék étrend-kiegészítő, és élelmiszerekkel együtt kell használni az egészséges és változatos étrend részeként, nem pedig helyettesítőjeként. Az ajánlott fogyasztás napi 1 adag. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A táplálékkiegészítők szedése előtt mindig konzultáljon háziorvosával vagy gyógyszerészével. Ez a termék nem ajánlott gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek. Terhes vagy szoptató nőknek a táplálékkiegészítők szedése előtt konzultálniuk kell egy háziorvossal.

Használati javaslat

Napi 3 tablettát vegyen be étkezés közben vízzel.

Tárolási útmutató

Száraz, hűvös helyen tartárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!